Udviklingsforum Odense

Dine medarbejdere fortjener god kaffe

Har du en butik, en konsulentvirksomhed eller måske en produktionsvirksomhed, så har du sikkert også en flok gode medarbejdere, som er med til at gøre din virksomhed til en succes. De fortjener den daglige glæde, som en god kop kaffe er. Det skal være slut med dårlig maskinkaffe, som i løbet af formiddagen står og tørrer ind til en klæbrig masse i bunden af glaskanden, og som på sin vej til det stadium er blevet stadig mere sur og besk.

En god kop kaffe er en nydelse, som de fleste værdsætter, og de fleste medarbejdere vil påskønne, at du gør lidt ekstra ud af personaleplejen og tilbyder en kaffe af god kvalitet lavet på en ordentlig måde. Og det er der heldigvis masser af muligheder for i vore dage, hvor man kan få kaffemaskiner, som brygger fra kop til kop, så det, der kommer i kaffekruset, er nybrygget og frisk kaffe.

Find den bedste maskine til formålet

Hvis dine medarbejdere selv skal sørge for at lave og hente kaffen, som de vil nyde, så er det en god idé at investere i en fuldautomatisk espressomaskine, og der er mange at vælge imellem på markedet.

Når du tjekker linket, kan du finde test af en række fuldautomatiske espressomaskiner og se, hvilken model der passer bedst til jeres behov. Fordelen ved en fuldautomatisk maskine er, at dine medarbejdere blot skal vælge, hvor stor kaffen skal være, og så trykke på en knap. Nogle modeller kan lave flere varianter, skumme mælk og meget andet, men du skal overveje, hvor kompliceret det skal være, så alle kan få fornøjelse af det nye personalegode i firmaet.

Mens vi har været sendt hjem i coronatiden, har vi ofte savnet det kollegiale samvær, hvor man jo netop ofte mødes ved kaffemaskinen og lige udveksler et par ord om dagens arbejde, private ting og fritidsaktiviteter. Her fødes mange gode ideer, som kan vise sig at skabe værdi for din virksomhed, så mon ikke det sociale liv ved kaffemaskinen igen vil blomstre, når vi igen kan komme til at arbejde på normal vis på vores arbejdspladser?

Kaffe er for mange blevet en hel videnskab, hvor der gøres meget ud af, at bryggevandet har præcis den temperatur – 94 grader C – som det skal have, for at alle smagsstoffer trækkes bedst ud af kaffebønnerne, og der er et hav af varianter af kaffe i forskellig kvalitet og med forskellig oprindelse at få. Med en fuldautomatisk espressomaskine på kontoret kan alle få en god kaffeoplevelse, også selv om de ikke er kaffenørder.

god kaffe