Udviklingsforum Odense

Få finansieret dine iværksætterdrømme

Drømmer du om at få foden under eget bord? Starte din egen virksomhed? Åbne din egen forretning eller måske køre ud på landevejene i en foodtruck fuld af lækkerier? Så ved du sikkert også, at det ikke er helt gratis at leve sine drømme ud. Det gælder uanset om du ønsker at arbejde freelance som journalist, gerne vil starte en webshop eller slå dørene op til en fysisk butik. For der skal gerne lidt kapital til for at starte som iværksætter.

Når økonomi spærrer ben

Måske er du allerede i gang med at etablere dig som iværksætter. Måske er du kun så småt i gang med de indledende overvejelser. Uanset hvad kan livet som iværksætter byde på mange spændende oplevelser. Og frem for alt: Frihed til selv at bestemme. I hvert fald mere eller mindre. En af de største udfordringer ved at skulle starte sin egen business er som nævnt økonomien. Den kan være en irriterende stopklods for de fleste. For på det seneste er det blevet sværere for iværksættere at låne penge til opstart af egen virksomhed.

Drop banken

Det gælder især for de iværksættere, der ønsker at låne penge ad traditionel vej. Nemlig i deres egen – eller for den sags skyld en ny – bank. Her oplever mange, en stor modvillighed mod at låne penge til nye forretningsidéer. Ja det kan sågar være svært blot at åbne en erhvervskonto. Og hvad stiller man så op, når man har en idé man brænder for? Hjælpen er nær. Lån penge online i stedet! I dag findes der nemlig en række låneudbydere på nettet, der hellere end gerne vil hjælpe. Her kan du låne fra blot få tusinde kroner og op til en halv million!

Find dine penge online

Støder du hovedet mod en mur, når du går til din egen bank, så er online lån altså et godt alternativ. Det kan hjælpe med at føre dine drømme ud i livet og få fart under din forretning. Og så er det både hurtigt at søge om, sikkert og du får som regel pengene i løbet af kort tid. Der er flere forskellige steder du kan låne online. Men det kan være svært at overkue hvem man skal vælge. Der findes dog særlige sites, der sammenligner de forskellige låneudbydere, så du nemt kan finde frem til den rigtige for dig.

Hvad skal du være opmærksom på?

For at finde frem til det bedste lån, skal du være opmærksom på ÅOP – eller Årlige Omkostning i Procent. Det tal fortæller hvad den samlede pris på lånet er. Derudover bør du overveje om du ønsker et lån med fast eller variabel rente. Så selv om det er nemt at låne penge online, så brug alligevel lidt tid på at kigge dig for. På den måde kan du sikre dig det bedste lån, der kan realisere dine iværksætterdrømme. Held og lykke!

Få finansieret dine iværksætterdrømme